Europe Delivery - nemzetközi költöztetés, csomagküldés

Csomagküldés

Europe Delivery - költöztetés, csomagküldés háztól házig

– Célunk az Önök igényeinek maximális kielégítése, ezért mérsékelt árainkkal és gyakorlott kollégáinkkal bármikor állunk a rendelkezésükre!

– Csomagjaikat maximális odafigyeléssel kezeljük, de fontos hogy Önök is megfelelő csomagolásban adják át őket.

– A törékeny csomagokat, kérjük tüntessék fel valamilyen jelzéssel, hogy az autóinkon megfelelő helyre tudjuk pakolni, de ez még az esetleges sérülésektől nem óvja meg csomagjaikat. Ezért minden esetben ajánlott például a kartondobozba rakott befőtt/szörp/törékeny termékek közé puha anyagot tenni.

– Vigyázunk a csomagokban rejlő értékekre, képzett kollégáink nem fogják dobálni, megrongálni, felbontani az Önök csomagjait.

– Csomagküldés előtt fontos felmérni a csomag paramétereit mielőtt a megrendelést kitöltené, próbálják meg minél pontosabban megállapítani, hogy a küldendő csomagnak/csomagoknak mekkora az összesített súlya és mérete.

A szállítási díj nem a dobozok/csomagok számától függ, hanem az összesített súly és méret adatok határozzák meg.

– Pl.: (Ausztria esetében) Ha 5 dobozt/szatyrot/bőröndöt szeretne feladni, amiknek egyenként 10kg a súlya, akkor nem 5 x 6.800Ft kell fizetnie, hanem a csomagok összesített súlya és mérete alapján fizeti meg a szállítási díjat, azaz 5 x 10kg = 50kg, aminek a szállítási díja 15.800FT 0,28m3-ig vagy ennek megfelelő Euro.

-Ez a díjszabás érvényes Németországra, Belgiumra, Luxemburgra és Hollandiára is.

– Vissza csomag feladása esetén 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.

– A csomag szállítási díját kiegyenlítheti feladáskor és kézbesítéskor is, de akár utalással is Forintos vagy Euros bankszámlaszámunkra.

– Utalásos fizetés esetén fontos arra ügyelniük, hogy az utalásnak csomagkézbesítése előtt be kell érkezzen számlaszámunk valamelyikére, mert különben nem tudjuk kézbesíteni a csomagot, csomagokat.

– Kérjük Önöket, hogy 35 kg feletti küldeményeiket mindig több csomagba csomagolják a könnyebb pakolhatóság érdekében! Ha több kisebb csomagja van az összesített méret és tömeg számít, ezt pár sorral feljebb részleteztük is. Kollégáink, ha egyedül nem bírják mozgatni a feladandó küldeményt, megtagadhatják annak átvételét.

– Miután a csomagjai felkerültek az autónkra, szállítási állapotát telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy e-mailen is nyomon tudják követni folyamatosan, ha szeretnék. Mi csak csomagfeladás és kézbesítés előtti napon telefonálunk és megadunk egy 2 órás időintervallumot, hogy sofőrünk másnap mikor ér oda a csomagért/csomagokért.

– Fontos, hogy olyan telefonszámokat adjanak meg megrendelő lapunk kitöltésekor, amiket bármikor el tudunk érni, mert ha a részletekkel kapcsolatban nem tudunk minimum 1 nappal a csomagfeladás előtt egyeztetni, akkor meghiúsulhat a szállítás.

– Csomagmegrendelés előtt érdemes még elolvasni szállítási feltételeinket is.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket:

csomag[kukac]beneluxpluszcsomag.hu

Köszöni, hogy elolvasta!

A Benelux Plusz Csomag.hu Csapata