Europe Delivery - nemzetközi költöztetés, csomagküldés

Költöztetés

Europe Delivery - nemzetközi költöztetés, csomagküldés
  • 10 éve foglalkozunk költöztetésekkel is, Anglia és Magyarország, illetve több Európai országból bonyolítottunk le költöztetéseket. Ez az a szakma, ahol nem lehet kijelenteni azt, hogy mi már láttunk mindent, de azt nyugodtan elmondhatom, hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk. (preferencia: angolcsomag.hu vagy Angolcsomag facebook)

  • Tisztában vagyunk azzal, hogy a sok év alatt rengetek értékes bútort, hűtőt és egyéb elektronikai eszközöket, valamint könyveket, biciklit és hasonló használati cikkeket szeretne költöztetéskor hazahozni magával, ami az Ön számára fontos. Nekünk pedig az a célunk, hogy az Ön számára fontos dolgokat sértetlenül és épségben szállítsuk haza.

 

  • Munkatársunk egyedül tartózkodik a gépjárművönkön, nagyobb hűtőket, bútorokat nem fog tudni egyedül mozgatni, ezért kérjük Önöket amennyiben lehetséges úgy a pakoláshoz biztosítsanak plusz egy főt, aki segít a csomagok rakodásában.

 

  • Képzett kollégáink ügyelnek a biztonságos pakolásra és szállításra, de ez még nem fogja az értékeket megóvni az esetleges szállítás közbeni rázkódás okozta sérülésektől, ezért kérjük Önöket, hogy a csomagolásra mindenképp ügyeljenek. A fólia önmagában csak a portól védi meg a nagyobb bútorokat, hűtőket, ezért minden esetben ajánlott először körbe rakni karton lapokkal, majd úgy körbe fóliázni.

 

  • Miután a csomagok felkerültek az autónkra, szállítási állapotát telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy e-mailben is nyomon tudja követni folyamatosan, ha szeretné. Mi csak fel és lerakodás előtti napon telefonálunk, és rövidesen egyeztetünk a részletekről.

 

  • Fontos, hogy olyan telefonszámokat adjon meg megrendelő lapunk kitöltésekor, amiket bármikor el tudunk érni, mert ha a részletekkel kapcsolatban nem tudunk minimum 1 nappal a költöztetés előtt egyeztetni, akkor meghiúsulhat a szállítás.

A költözéseket a csomagszállításnál felsoroltakon kívül még ezekből az országokból tudjuk vállalni:

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket:

csomag[kukac]beneluxpluszcsomag.hu

Köszönjük hogy elolvasta!

Az EuropeDelivery.hu Csapata